Kako radi TV sa ogledalom?
Kako radi TV sa ogledalom?

Video: Kako radi TV sa ogledalom?

Video: Kako radi TV sa ogledalom?
Video: Как добавить зеркало на HDVideoBox 2024, Marš
Anonim

A ogledalo TV sastoji se od specijalnih poluprovidnih ogledalo staklo sa LCD-om TV iza ogledalo površine. The ogledalo je pažljivo polariziran kako bi se slika mogla prenijeti kroz ogledalo , tako da kada je TV je isključen, uređaj izgleda kao a ogledalo.

Isto tako, ljudi se pitaju, možete li svoj TV pretvoriti u ogledalo?

Za ovaj projekat ti treba dielektrik Ogledalo . Kada je TV je UKLJUČENO, možeš vidite ekran kroz ogledalo . Kada je TV je ISKLJUČENO, potpuno se skriva unutar the ogledalo tako ti ne mogu reći da postoji a TV na zidu.

Neko se takođe može zapitati, koliko košta ogledalo za televizor? The trošak može se značajno razlikovati ovisno o veličini i okviru koji odaberete. Bilo gdje od 3.000 dolara i više.

Takođe je postavljeno pitanje da li je TVS ogledalo dobar?

Sada je teško reći da a TV ogledalo je više od običnog, a kvalitet slike je odličan. Manji nedostatak je što zvučnici ponekad nisu toliko efikasni kao što bi bili na normalnim TV , jer su skriveni iza ogledalo.

Šta je staklo za TV ogledalo?

Dielektrik ogledalo , također poznat kao a tv ogledalo , ima poluprovidan ogledalo premaz na staklo što mu omogućava da postane a ogledalo u povoljnim uslovima osvetljenja.

Preporučuje se: