Koliko košta Divi tema?
Koliko košta Divi tema?

Video: Koliko košta Divi tema?

Video: Koliko košta Divi tema?
Video: Mr.President - Coco Jamboo (1996) [Official Video] 2024, April
Anonim

Cijene . Divi , zajedno sa 86 drugih teme i 6 drugih dodataka, je po 89 dolara godišnje. Plaćanje 89 dolara za singl tema neko može smatrati skupim. Ali za 86 teme i 6 dodataka je izuzetno dobra vrijednost za novac.

Imajući ovo u vidu, da li je Divi tema besplatna?

A Divi Layout je izgled stranice koji je dizajniran i napravljen za rad sa Divi Theme i spreman je za korištenje na web stranici. Svi znamo šta besplatno znači! Za korisnike koji preuzimaju proizvod to znači besplatno.

kako da dobijem Divi temu? Kliknite na dugme "preuzmi" da dobijete fasciklu zippedtheme.

  1. Instaliranje vaše teme na WordPress Dashboard. Da biste učitali svoju temu, prvo se morate prijaviti na svoju WordPress Dashboard.
  2. Na sljedećem ekranu kliknite na dugme "Učitaj temu" na vrhu stranice.
  3. Nakon što odaberete datoteku, prozor će se zatvoriti.

Osim ovoga, koliko košta Avada tema?

Avada , kao i svi teme prodano na ThemeForest, je ispunjeno skrivenim troškovi . Dok ste tamo su mnogi neverovatno teme dostupan za isto Cijena i omogućavaju vam neograničene instalacije i 1 godinu podrške, Avada je 60 USD PO SAJTU sa 6 mjeseci podrške i dodatnih 80 USD godišnje PO SAJTU za dodatnu podršku.

Da li je Divi tema?

Divi nije samo WordPress tema , to je potpuni okvir dizajna koji vam omogućava da dizajnirate i prilagodite svaki dio vaše web stranice od temelja. Imate kontrolu nad svime do najsitnijih detalja.

Preporučuje se: