Kako da napravim Newsela nalog?
Kako da napravim Newsela nalog?

Video: Kako da napravim Newsela nalog?

Video: Kako da napravim Newsela nalog?
Video: Kako pronaći Instagram lozinku i korisničko ime | Pogledajte lozinku za Instagram 2024, April
Anonim
  1. Idi newsela .com.
  2. Kliknite na dugme Pridruži se.
  3. Od vas će se tražiti da odgovorite na nekoliko pitanja. Na stranici na kojoj unosite svoje ime i adresu e-pošte odaberite Prijavite se na Google. Odaberite svoj fakultet Google račun (ovako Newsela potvrđuje da ste povezani sa odgovarajućom školom).

Samo tako, kako da dobijem Newsela odgovore?

Idite na članak i odaberite nivo za koji želite da vidite kviz odgovori ključ. Kliknite na Aktivnosti da otvorite panel aktivnosti. Kliknite na Kviz. Kliknite Dalje i Nazad da vidite sve kvizove odgovori.

da li morate da platite za Newselu? Usklađenost sa standardima i Newsela -kurirani setovi teksta će više neće biti vidljiv bez a plaćeno pretplata. Ostalih 20+ žanrova sadržaja usklađenih sa standardima, kao što su primarni izvori, referentni tekstovi, pro/spoređeni tekstovi, istorijski dokumenti i unaprijed pripremljeni skupovi teksta će zahtijevaju pretplatu.

Ljudi također pitaju, koliko košta Newsela račun?

Newsela PRO Newsela ne objavljuje cijene na svojoj web stranici, ali je u nedavnom tvitu podijelila da Pro verzija košta oko $6, 000 po školi, 2 000 USD po nivou razreda i 18 USD po učeniku godišnje.

Postoji li besplatna verzija Newsela?

The besplatna verzija Newsela ne daje vam pristup podacima o studentima, ali studenti imaju pristup njihov sopstveni napredak na zadacima.

Preporučuje se: