Kako da fabrički resetujem svoj Hoover rogue?
Kako da fabrički resetujem svoj Hoover rogue?

Video: Kako da fabrički resetujem svoj Hoover rogue?

Video: Kako da fabrički resetujem svoj Hoover rogue?
Video: Hoverboard Red Light-Как откалибровать ховерборда 2024, Maj
Anonim

Izbrišite svoje Rogue sa ekrana vašeg uređaja by prevlačenjem ulijevo i pritiskom the crvena kanta za smece. Izbriši the Hoover Home App i ponovo je instalirajte. Factory reset vaša Rogue ali drži the dugme za reprodukciju/pauzu na 10 sekundi dok ne čujete zvučni signal. Ponovo postavite Rogue in the Hoover Home App.

Također znate, kako da resetujem svoj Roborock s50?

Za izvođenje a resetovati na vašem usisivaču, provjerite je li jedinica u priključnoj stanici za punjenje. Nakon toga, držite dugme za utičnicu i pritisnite WiFi- resetovati dugme dok nastavljate da držite dugme za utikač sve dok resetovati obavještenje se reprodukuje.

Neko se takođe može zapitati da li da isključim Roborock? Nakon što je baterija potpuno napunjena, puni se samo matična ploča uređaja i kupci ne moraju brinuti baterija je potpuno napunjena dugo vremena i može smanjiti vijek trajanja. Naravno, mi i dalje predlažemo kupce ugasiti uređaj ako se neće koristiti nekoliko mjeseci.

Takođe treba da znate kako da povežem svoj Hoover rogue sa Alexom?

Za početak kreirajte a Hoover račun i povezati to Rogue kroz Hoover Aplikacija Home na vašem iOS uređaju. Da biste koristili ovu vještinu, kliknite na dugme "Omogući" iznad, a zatim se prijavite sa svojim Hoover račun za povezati to Rogue . Možete kreirati a Hoover račun u Hoover Home App. Pratite nas da biste dodali još vještina.

Kako da isključim Roborock?

Pritisnite Snaga dugme, tada će se upaliti indikator u obliku prstena. Uređaj je spreman za upotrebu. Ako je usisivač u procesu čišćenja, pritisnite i držite Snaga dugme za okreni se to isključeno , nakon čega jedinica prestaje sa čišćenjem.

Preporučuje se: