Zašto na web stranici piše zabranjeno?
Zašto na web stranici piše zabranjeno?

Video: Zašto na web stranici piše zabranjeno?

Video: Zašto na web stranici piše zabranjeno?
Video: Zabranjeno pušenje - Irska (spot) 2024, April
Anonim

403 Zabranjeno Greška se dešava kada se web stranica (ili drugi resurs) koji pokušavate otvoriti u svom web Pretraživač je resurs kojem nije dozvoljen pristup. Zove se greška 403 jer je to HTTP statusni kod koji je web server koristi da opiše tu vrstu greške. HTTP 403. Zabranjeno.

Takođe je postavljeno pitanje zašto dobijam grešku 403 Forbidden?

Jednostavan razlog zašto ovo vidimo greška jer pokušavate pristupiti nečemu za što nemate dozvolu. Bacanje a 403 zabranjena greška je način na koji vaša web stranica kaže da nemate dovoljno dozvola da nastavite dalje. Ovo greška je u osnovi zbog: neispravnih dozvola za fajl ili mapu.

Neko se takođe može zapitati, šta znači pristup odbijen? pristup odbijen - Kompjuter Definicija Sistem nije u mogućnosti dohvatiti datoteku koju korisnik traži. Ovo može znači da je datoteka već otvorena u drugoj aplikaciji ili korisniku radi nemaju dozvolu za to pristup fajl. Vidi pristup prava.

Što se toga tiče, šta znači loš zahtjev?

400 Loš zahtjev greška je HTTP statusni kod koji znači da je zahtjev ste poslali na server web stranice, često nešto jednostavno kao što je a zahtjev za učitavanje web stranice, bilo je na neki način neispravno ili oštećeno i server to nije mogao razumjeti.

Šta znači 403?

The 403 Zabranjena greška je HTTP statusni kod koji znači da pristupate stranici ili resursu do kojeg ste pokušavali doći je apsolutno zabranjeno iz nekog razloga.

Preporučuje se: