Sadržaj:

Kako otvoriti Internet Explorer na Macu?
Kako otvoriti Internet Explorer na Macu?

Video: Kako otvoriti Internet Explorer na Macu?

Video: Kako otvoriti Internet Explorer na Macu?
Video: How To Open Internet Explorer compatible Sites In Microsoft Edge: IE Mode In Microsoft Edge 2024, April
Anonim

Kako pristupiti Internet Exploreru ili Web lokacijama koje su potrebne za PC na Macu

  1. Otvori Safari na Mac .
  2. Idite na "Safari" meni i odaberite "Preferences", a zatim idite na karticu "Napredno" i potvrdite okvir za "Prikaži meni za razvoj na traci menija", a zatim zatvorite postavke.

Shodno tome, možete li postaviti Internet Explorer na Mac?

Internet Explorer za Mac bio je Microsoftov besplatni web pretraživač dizajniran za rad Mac kompjuteri. Dok možeš i dalje preuzimajte Internet Explorer za Mac sa ove stranice, važno je napomenuti da Microsoft više ne podržava proizvod.

Nadalje, kako da otvorim Safari na Macu? Početi, otvoren vaš web pretraživač. Kao i obično, postoji više od jednog načina. Možete pokrenuti Safari bilo kojim od ovih metoda: Klikom na Safari ikona u Dock-u (potražite veliki plavi kompas koji izgleda kao štoperica)

Shodno tome, da li je Safari isto što i Internet Explorer?

Anonimni čitatelj piše: Softverski programer NolanLawson kaže Appleov Safari je zauzeo mjesto Microsofta Internet Explorer kao glavni pretraživač koji zaostaje za svim ostalima. Microsoft se ovih dana kaje, Google gura web koliko god može, a Mozilla je i dalje Mozilla.

Mogu li dobiti Internet Explorer na svom iPhoneu?

Kratak odgovor je ne, ne postoji IE za iPhone ili iPad. Žao mi je što vam ovo moram reći, ljubitelji Internet Explorer ili oni od vas koji su obavezni da ga koristite za posao, ali nikada će biti IE za iOS . Za to postoje dva ključna razloga: Microsoft je prestao da proizvodi Internet Explorer za Mac 2006.

Preporučuje se: