Možete li prenaplatiti Apple olovku?
Možete li prenaplatiti Apple olovku?

Video: Možete li prenaplatiti Apple olovku?

Video: Možete li prenaplatiti Apple olovku?
Video: 🇷🇺 iPad Mini (2021) Распаковка - МАЛЕНЬКИЙ ЗВЕРЬ | Apple 2024, Maj
Anonim

The Apple Pencil ne može biti overcharged . To će napuniti do 100% i zaustaviti. Niti Pencil's ne iPad baterija će biti oštećeni ovim.

Imajući ovo u vidu, koliko je vremena potrebno da se olovka za jabuku potpuno napuni?

Po mom iskustvu, potrebno je oko 15 minuta potpuno napunjen the Apple Pencil koristeći Lightning port. Za 2 minute možete naplatiti za +15%, što vam omogućava da sa njim radite 2 sata. Apple tvrdi da za 10 sekundi od punjenje možete dobiti 30 minuta posla od toga.

Osim toga, prazni li se baterija Apple pencil kada se ne koristi? PRAVI razlog je tamo je bez isključenog ili mirovanja ugrađenog u Apple Pencil . Dakle, ApplePencilova baterija je uvek ide na odvod , čak i kada je Bluetooth je isključen na iPad-u. Pa ti će potrebno je zadržati Apple Pencil naplaćuje se svakodnevno.

Neko se takođe može zapitati da li je u redu puniti iPad preko noći?

Nema "efekta pamćenja" kao kod starijih nikl kadmijum baterija, tako da možete naplatiti vaša iPad kad god poželite, pa čak i ostavite ga na punjaču preko noći . Ako ste koristili 20% svog iPads Baterija je trajala svaki dan 5 dana i svaki dan je punila do 100%, to bi bilo jedno naplatiti ciklus.

Koliko dugo traje Apple olovka baterija?

oko 12 sati

Preporučuje se: