Kako da povežem svoj Bose Quietcontrol 30 sa svojim računarom?
Kako da povežem svoj Bose Quietcontrol 30 sa svojim računarom?

Video: Kako da povežem svoj Bose Quietcontrol 30 sa svojim računarom?

Video: Kako da povežem svoj Bose Quietcontrol 30 sa svojim računarom?
Video: HammAli & Navai, Jah Khalib – Боже, как завидую 2024, Maj
Anonim

To povezati QC30 na laptop prvo morate staviti QC30 u način uparivanja (pritisnite i držite the Dugme za napajanje dok ne čujete „Spremni za par ”) zatim idite na Bluetooth postavke uključeno vaša laptop > odaberite dodati a novi uređaj> odaberite QC30 iz the lista dostupnih uređaja i spremni ste za rad!

S obzirom na ovo, zašto se moje Bose slušalice ne povezuju?

Iskljuciti slušalice . pritisnite i držite the Dugme za napajanje na 10 sekundi, dok ne čujete "Lista Bluetooth uređaja je obrisan." To se obično radi odabirom vašeg slušalice in the Postavke uređaja> Bluetooth lista i odabirom "Zaboravi", "Prekini uparivanje" ili "Ukloni" slušalice su sada "Spremni za par " na vaš uređaj.

Nakon toga, pitanje je da li mogu da povežem svoj Bose zvučnik sa laptopom? Nekoliko vrsta zvučnici možda povezan na HP laptop , uključujući Bose zvučnici . Bilo koji zvučnik sistem sa 1/8-inčnim mini utikačem može biti povezan do a laptop koristeći izlaz za slušalice.

Kako onda spojiti Bose QuietComfort slušalice?

Na desnoj slušalici povucite dugme za napajanje skroz do simbola Bluetooth® i držite dok ne čujete: „Spremni za par .” Bluetooth indikator će također treptati plavo. The slušalice sada se mogu otkriti.

Kako da svoj Bose učinim vidljivim?

Na desnoj slušalici povucite dugme za napajanje/Bluetooth® sve do Bluetooth simbola i držite dok ne čujete „Spreman za uparivanje“ili ne vidite da indikator Bluetooth treperi plavo. Na vašem mobilnom uređaju, napraviti sureBluetooth je uključen. (Bluetooth meni se obično nalazi u meniju ovih postavki.)

Preporučuje se: