Sadržaj:

Šta je okno za pregled?
Šta je okno za pregled?

Video: Šta je okno za pregled?

Video: Šta je okno za pregled?
Video: HammAli & Navai, Jah Khalib – Боже, как завидую 2024, Maj
Anonim

The okno za pregled je funkcija ugrađena u mnoge programe za e-poštu koja omogućava korisnicima da brzo pregledaju sadržaj poruke bez da je zapravo otvaraju. Iako je ovo zgodna karakteristika, ona takođe ima potencijal da vaš računar stavi u isti rizik kao otvaranje sumnjive poruke.

Slično tome, kako da prikažem okno za pregled?

Da biste omogućili okno za pregled, otvorite File Explorer i slijedite ove korake:

  1. U prozoru File Explorer kliknite na karticu Prikaz. Prikazane su kartice Prikaz.
  2. U odeljku Okna kliknite na dugme Okno za pregled. Okno za pregled se dodaje na desnu stranu prozora File Explorer.
  3. Odaberite nekoliko datoteka jednu po jednu.

Štaviše, šta je okno za pregled Gmaila? Email okno za pregled omogućava vam da vidite neke od sadržaja e-pošte prije nego što je otvorite. Kada je previewpane in Gmail je omogućen u Gmail , može se pojaviti desno od inbox poruka ili ispod vaših poruka.

kako da se riješim okna za pregled?

Okreni se Okno za pregled isključeno U File Exploreru kliknite na karticu Prikaz. U Panes grupe, vidjet ćete Okno za pregled ikona. Na snimku ekrana ispod, Okno za pregled u omogućeno, kao što se vidi po plavoj pozadini koju ima i polju na desnoj strani: To onemogućiti the Okno za pregled , jednostavno kliknite jednom.

Šta je okno za pregled u Windows 7?

Podrazumevano, vaši dokumenti će se pojaviti na listi ili asikone u Windows file explorer. The Okno za pregled u Windows 7 čini brzo pregledavanje vaših dokumenata lakim. Enablethe Okno za pregled klikom na Okno za pregled dugme u vašem otvorenom istraživaču prozor.

Preporučuje se: