Možete li ponovo koristiti ZAGG InvisibleShield staklo?
Možete li ponovo koristiti ZAGG InvisibleShield staklo?

Video: Možete li ponovo koristiti ZAGG InvisibleShield staklo?

Video: Možete li ponovo koristiti ZAGG InvisibleShield staklo?
Video: Rebuilding The CHEAPEST Porsche 911 Turbo On The PLANET! | Pt 3 2024, Maj
Anonim

Sve dok ljepljivi sloj nije oštećen, možeš uklonite zaštitni ekran sa telefona i ponovo koristiti to kada ti želim to. Obavezno obrišite površinu prije postavljanja kako biste izbjegli da se prašina zaglavi na zaštitnom štitniku za ekran. Naš 9H tempered Staklo Protector nažalost nije višekratnu upotrebu.

Da li se Zagg zaštitnik ekrana može ponovo koristiti?

Da. Vi mogu uklonite staklena zaštita za ekran i ponovo koristiti to. Ali ne bi trebalo da ga stavljate na atape ili da oduzimate mnogo vremena da ponovo popravite ekran na vrhu vašeg telefona. Polako trljajte da uklonite prašinu sa zaštita za ekran i telefon staklo.

Neko se takođe može zapitati da li možete skinuti i ponovo staviti zaštitno staklo za ekran? To Prijavite se ponovo : Ako ti napravili grešku prilikom instalacije vašeg zaštita za ekran , možete se ponovo prijaviti dok je još vlažna. Prvo poprskajte rastvor na vrhove prstiju pre nego što ga ogulite isključeno . Polako počnite guliti sa jedan kutak, osiguravajući štitnik za ekran radi ne zajedno.

Štaviše, možete li ukloniti Zagg zaštitnik ekrana i vratiti ga?

Upotrijebite nokat ili neki drugi predmet s tvrdom ivicom da pažljivo podignite ugao svog InvisibleShield off your ekran . Vaša InvisibleShield treba čisto da se skine, ali ako ostane ostataka, možeš lako ga istrljajte palcem i krpom od mikrovlakana.

Možete li ponovo koristiti Alpha staklo?

Alpha Glass konzerva lako ukloniti u bilo koje vrijeme bez ostataka. Alpha Glass konzerva može se koristiti kao samostalna zaštita za ekran ili se kombinirati s vrhunskim zaštitnim navlakama iz OtterBoxa za kompletno rješenje.

Preporučuje se: