Sadržaj:

Kako da uvezem narudžbe u WooCommerce?
Kako da uvezem narudžbe u WooCommerce?

Video: Kako da uvezem narudžbe u WooCommerce?

Video: Kako da uvezem narudžbe u WooCommerce?
Video: e-racuni.hr - Sinkronizacija e-trgovine (WooCommerce) 2024, Maj
Anonim

To uvoz the naređenja u WooCommerce store, idite na kontrolnu tablu administratora i idite na WooCommerce > Red Im-Ex. Ovo će vas odvesti na stranicu dodataka. Stranica dodataka izgleda kao što je prikazano ispod. Kliknite na Uvoz , i odvest će vas do Uvoz stranica.

Također znate, kako da izvezem svoje WooCommerce narudžbe?

WooCommerce Export Orders To Izvezite WooCommerce narudžbe u CSV samo kliknite Izvozne narudžbe dugme sa stranice dodatka. Možete odabrati red ili statuse pretplate i vrste kupona koje želite izvoz . Konfigurirajte ostale postavke i odaberite kolone koje želite izvoz.

Nadalje, kako da izvozim i uvozim proizvode iz WooCommercea? Izvoz Postavke Dođite do WooCommerce > CSV Uvoz Suite > Izvozni proizvodi . Tada možete izabrati da izvoz bilo proizvodi ili proizvod varijacije. Napomena: Broj proizvodi da je Proizvod CSV Uvoz Suite proširenje će moći izvoz u jednoj datoteci zavisi od dostupnosti serverskih resursa.

Neko se takođe može pitati, kako da uvezem kupca u WooCommerce?

Dalje, od WooCommerce admindashboard web stranice, idite na WooCommerce > Korisnik Uvoz Izvoz. Sa stranice dodatka idite na User/ Uvoz kupaca tab i zatim Uvoz Datoteke u odjeljku CSV format i kliknite Uvezite korisnike . Ovo će vas odvesti do Uvoz stranicu dodatka.

Kako da premjestim WooCommerce s jedne WordPress stranice na drugu?

Idite na: Alati > Izvoz i odaberite sadržaj koji želite da migrirate

  1. Kliknite na Download Export File.
  2. Idite na lokaciju na koju premještate sadržaj i Tools >Import.
  3. Odaberite WordPress i slijedite upute.

Preporučuje se: