Zašto Apple stavlja mene ispred svega?
Zašto Apple stavlja mene ispred svega?

Video: Zašto Apple stavlja mene ispred svega?

Video: Zašto Apple stavlja mene ispred svega?
Video: DNEVNJAK - Pljačka supermarketa 2024, Maj
Anonim

At an Apple Događaj iz 1998. godine, Steve Jobs razlaže ono što znači "i" u iMac-u. Osim interneta, Apple's prefiks je takođe označavao pojedinac, poučavati, informisati i inspirisati. Od tada je „i“prevazišlo svoje značenje koje je usredsređeno na internet; Apple vjerovatno nije imao na umu Internet kada je davao naziv originalnom iPodu.

Samo tako, šta znači I u iPhone-u?

Značenje "i" u uređajima kao što su iPhone a iMac je zapravo otkrio Appleov suosnivač Steve Jobs davno. Još 1998. godine, kada je Jobs predstavio iMac, objasnio je šta je "i" stoji za brendiranje Apple proizvoda. "i" stoji za "Internet", objasnio je Jobs.

Slično tome, zašto Apple uvijek koristi 9 41? Više voleći da budu ranije nego kasni, tim si je bukvalno dao nekoliko dodatnih minuta i podesio uređaje na 9 :42 ujutro na fotografijama proizvoda. Ali dok je Jobs praktikovao svoju prezentaciju, činilo se da je on bi predstaviti prvi iPhone u 9 : 41 ujutro i tako je postavljena slika telefona 9 : 41.

Slično se može pitati, šta znači I u iMac-u?

Kada je Apple debitovao sa svojim prvim i-proizvodom iMac Steve Jobs, Appleov suosnivač i izvršni direktor, rekao je da je to spoj uzbuđenja interneta s jednostavnošću Macintosha, otuda i za Internet i Mac za Macintosh. Internet je vjerovatno riječ za koju se najčešće misli da je predstavlja i.

Odakle Appleu prefiks i?

Bukvalno 1998. Apple najavio izdavanje iMac-a. Tokom uvodnog izlaganja, Stiv Džobs se dotakao značaja koji stoji iza ikone prefiks : “iMac dolazi iz braka uzbuđenja interneta sa jednostavnošću Macintosha.

Preporučuje se: