Sadržaj:

Šta možete koristiti umjesto podloge za miša?
Šta možete koristiti umjesto podloge za miša?

Video: Šta možete koristiti umjesto podloge za miša?

Video: Šta možete koristiti umjesto podloge za miša?
Video: Как избежать появления трещин на стенах? Подготовка под штукатурку. #11 2024, Maj
Anonim

Bez obzira na vaš razlog, možete isprobati ove alternative podloga za miš

  • Magazin. Ako ti imati časopis pri ruci, možeš pokušajte kao podloga za miš zamjena.
  • Knjiga sa tvrdim povezom. Bilo koja knjiga tvrdog poveza će potencijalno dobro funkcionira kao a podloga za miš zamjena.
  • Podmetač.
  • Papir.
  • Lepljiva traka.
  • Karton.
  • Voštani papir.

Slično tome, možete se zapitati, šta čini dobru improviziranu podlogu za miša?

Vaša miš će vjerovatno dobro funkcionirati direktno na stolu, komad papira za štampač može dobro funkcionirati, a za marljive, glatko zalijepite tkaninu za majice na komad kartona ili masonit. Općenito, gotovo sve gdje je miš radi i osjeća se ugodno.

Nadalje, da li je podloga za miša neophodna za igranje igara? Sada a podloga za miš nije nužno potreban više za hvatanje površine, ali u nekim slučajevima jeste potreban kao igranje igrice . Optički senzor još uvijek može biti potreban a podloga za miš ako se koristi na reflektirajućoj površini jer bi se reflektirao. Neće dozvoliti senzoru da zna kretanje miš.

Jednostavno, da li je loše koristiti miš bez podloge?

U mnogim slučajevima, a podloga za miš više nije potrebno. Nema gumene lopte koja treba da se uhvati za površinu da bi se pomerila. Međutim, ako je miš se koristi na polu ili potpuno reflektirajućoj površini, a podloga za miš možda i dalje treba.

Trebam li podlogu za miša za Magic Mouse?

Ti ćeš treba podloga za mis sa odštampanim uzorkom na sebi ili vrlo grubim brojem niti. The Magic Mouse je dizajniran prije svega imajući na umu nisku potrošnju energije, a ne za igranje trzaja.

Preporučuje se: