Šta znači kada neko prihvati vaš zahtjev na messengeru?
Šta znači kada neko prihvati vaš zahtjev na messengeru?

Video: Šta znači kada neko prihvati vaš zahtjev na messengeru?

Video: Šta znači kada neko prihvati vaš zahtjev na messengeru?
Video: Kako da vidim ko je pogledao moj Facebook profil (novo ažuriranje) | Ko je posjetio moj Fb profil 2024, April
Anonim

To znači u suštini imaju prihvatio vaš zahtjev da im pošaljete poruku. Ako ti prihvati taj zahtev , the osoba koja je poslala the poruka je obaviještena i možete započeti razgovor. Ako ignorišete therequest , onda the poruka nestaje i može se zanemariti, bez the pošiljalac e Pročitajte više.

Također je postavljeno pitanje, kako da prihvatim zahtjev za prijateljstvo na Facebook Messengeru?

Dodirnite opciju Dodaj da pošaljete a zahtjev za prijateljstvo osobi čiji ste broj telefona uneli. Ako oni prihvatiti , moći ćete razgovarati s njima na Facebooku Messenger . Ovoj osobi također možete poslati poruku, ali ona će morati prihvatiti Poziv za temu da biste je pogledali.

Pored gore navedenog, šta znači kada nema ničega pored nečijeg imena na Facebook chatu? Ako imaju zelenu tačku sljedeći to njihovo ime to znači da jesu dostupan za chat . Svi koji su na mreži dođite sljedeći odjeljak pod "Još prijatelja". Ovo je malo čudno jer to ne funkcionira tako.

Također je postavljeno pitanje, može li neko pročitati vašu poruku, a da ne prihvati zahtjev?

Da, moguće je pogledati zahtjev za porukom na Facebooku i čitaj to bez morati prihvatiti the zahtjev za porukom . To dakle znači da pošiljalac nikada ne sazna da li je poruka bio čitaj ili ne ako nema naznaka o tome messagerequest biće prihvaćeno.

Kada dodate nekoga na Messenger da li oni znaju?

Od posljednjih nekoliko ažuriranja Messenger , Facebook je dao ti šansa to ' dodati ' nekoga in Messenger a da ne mora biti prijatelji s tim osoba . Jednom ti primiti' dodati ', pojavljuje se u vašim “MessageRequests” i ti si odmah obavešten.

Preporučuje se: