Sadržaj:

Zašto se moj LG Stylo stalno gasi?
Zašto se moj LG Stylo stalno gasi?

Video: Zašto se moj LG Stylo stalno gasi?

Video: Zašto se moj LG Stylo stalno gasi?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Maj
Anonim

? Snaga može ugasiti zbog slabog kontakta između baterije i telefon terminal, uzrokovano stranim materijalima na telefon pomicanje terminala ili baterije. Uvjerite se da su baterije pravilno postavljene i okreni se na power tocheck.

Nakon toga, neko se takođe može zapitati zašto se moj telefon sam isključuje?

Najčešći uzrok telefon se isključuje automatski je da baterija ne stane kako treba. Uvjerite se da strana baterije udara o dlan kako biste izvršili pritisak na bateriju. Ako je telefon okreta isključeno , onda je vrijeme da popravite olabavljenu bateriju. Rješenje je prilično jednostavno.

Osim gore navedenog, zašto se moj Samsung s5 stalno gasi? Samsung Galaxy S5 se stalno isključuje (Rješenje) Ponekad se ovaj problem može početi događati jer je instalirana nova aplikacija koja uzrokuje Samsung Galaxy S5 do pada, ili može biti zbog neispravne baterije koja više ne može pružiti potrebnu količinu energije. Čak i loše ažuriranje firmvera može uzrokovati padove.

U tom smislu, kako da otklonim probleme sa svojim LG Stylo?

Isprobajte svaki od ovih koraka da vidite pomaže li poboljšati performanse vašeg telefona

  1. Sigurno uklonite svoju SD karticu.
  2. Izvršite soft reset.
  3. Koristite Boost Zone da provjerite ima li vaš telefon malo memorije.
  4. Obrišite keš aplikacije.
  5. Zatvorite ili deinstalirajte aplikacije.
  6. Provjerite da li vaš LG G Stylo koristi najnoviji softver.

Kako mogu ponovo pokrenuti svoj telefon?

Ako želite da koristite dugme za napajanje ponovno pokretanje vaša Android uređaja, sve što treba da uradite je da pritisnete i držite dugme za napajanje nekoliko sekundi. Pojavit će se meni s pitanjem koju radnju želite poduzeti. Dodirnite opciju koja kaže Ponovo pokreni / Ponovo pokreni i tvoj telefon će ponovno pokretanje umjesto da se isključi.

Preporučuje se: