Sadržaj:

Možete li se prijaviti na Facebook sa Google-om?
Možete li se prijaviti na Facebook sa Google-om?

Video: Možete li se prijaviti na Facebook sa Google-om?

Video: Možete li se prijaviti na Facebook sa Google-om?
Video: Kako saznati svoju Facebook lozinku ako ste zaboravili! 2024, April
Anonim

prvo, prijavite se na Facebook normalno-koristeći svoje Facebook korisničko ime i lozinka – i kreni to vaše postavke. Na zadana, krajnja lijeva kartica ti Imat će odjeljak pod nazivom “Povezani nalozi”. Odaberite“ Google ” iz padajućeg menija i ti Biće pitan to dopustiti Facebook i Google to interakciju.

Također je postavljeno pitanje, mogu li se prijaviti na Facebook sa svojim Google računom?

Prijavite se na Facebook Korištenje vašeg Gmail-a Račun . Samo idi do svog Facebook nalog postavke, odaberite Gmail u Povezano Računi odeljak, i to je to. Dnevnik u vaš Gmail račun onda idi na facebook .com. Primetite da vi će biti upućen na vaše Facebook profil bez traženja Ulogovati se prvo.

kako se mogu prijaviti na svoj Google račun? With Google račun , imate pristup besplatnom Google proizvodi kao što su Drive, Dokumenti, Kalendar i drugi. To prijavite se na svoj Google račun (ili bilo koji Google proizvod): Idi na znak na stranici od the proizvod (za Google računi to je moj nalog. google .com). Enter vaša Gmail korisničko ime (sve što se pojavljuje prije '@gmail.com').

Shodno tome, kako da povežem svoj Facebook sa Googleom?

Kako da povežem svoj nalog sa Google-om ili Facebook-om

  1. Otvorite meni i dodirnite svoj avatar.
  2. Na dnu odaberite da povežete svoj nalog sa dodirom na Poveži se sa Google-om ili Poveži se sa Facebook-om.
  3. Bićete preusmjereni na stranicu za prijavu na Google ili Facebook. Autorizirajte vezu kada to zatraži Google ili Facebook.

Je li prijava na Google siguran?

Potpisivanje Into Websites With Google , Facebook je dobar za sigurnost. Tako je jednostavno i zgodno prijaviti se na više siguran web stranice koje koriste vaše akreditive na društvenim mrežama. I pomaže vam da sačuvate svoje podatke sigurno u slučaju te neizbježne povrede podataka. Biti siguran ponekad nije stvar, već proces koji je u toku.

Preporučuje se: