Da li je OnePlus 5t potreban zaštitnik ekrana?
Da li je OnePlus 5t potreban zaštitnik ekrana?

Video: Da li je OnePlus 5t potreban zaštitnik ekrana?

Video: Da li je OnePlus 5t potreban zaštitnik ekrana?
Video: HOTWAV NOTE 12: A Solid Choice for Those on a Budget? 2024, Maj
Anonim

The OnePlus 5T je jedini uređaj na svijetu bez kojeg uopće ne funkcionira zaštita za ekran . Ako ga uklonite, telefon se ne može uključiti.

Ljudi se takođe pitaju da li je ekran OnePlus 5t otporan na ogrebotine?

Dok je metalna stražnja ploča OnePlus 5T je podložan ogrebotine , skener otiska prsta jako otporan na ogrebotine zahvaljujući svojoj keramičkoj konstrukciji. Stražnje kamere su prekrivene staklom, što ih čini imunim na ogrebotine od ključeva i novčića.

Slično tome, da li je OnePlus 7 Pro potreban zaštitnik ekrana? Najbolji odgovor: Da OnePlus 7 Pro dolazi sa a zaštita za ekran unapred instaliran. To znači da ćeš imati bezbrižnost znajući da je 6,67-inčni ekran uređaja zaštićen od svakodnevnih opasnosti.

Štaviše, da li OnePlus 5t ima Gorilla Glass?

The OnePlus 5T predstavlja impresivni 6-inčni Full Optic AMOLED Prikaz sa omjer 18:9, sa Corning® otpornim na oštećenja i padove Gorilla ® Staklo 5.

Da li je OnePlus 6 potreban zaštitnik ekrana?

Vi mogu kupiti tempered staklena zaštita za ekran made by OnePlus samo po sebi - tako da znate da je napravljen savršeno da pristaje OnePlus 6 . OnePlus nudi popust na svaki od tih paketa, pa ako želite i futrolu uz svoju zaštita za ekran ili planirate da pokupite dodatnu dodatnu opremu, to je vaš najbolji izbor.

Preporučuje se: